Over ons

Wij zijn VDCbase

Alleen door kennis te bundelen en te delen maken we komen we samen verder.

Kennis delen

Door op ieder project te leren wat er goed gaat en wat er beter kan ontwikkelen we kennis. Wij willen deze kennis niet voor onszelf houden maar dit inzetten bij een zo breed mogelijk publiek. Daarom delen wij zo veel mogelijk informatie op vrij toegangbare plekken.

Leidend team

Virtueel bouwen blijft zich in razend tempo ontwikkelen. Om bij te blijven zijn wij niet alleen deelnemers aan deze ontwikkeling maar leiden wij actief. Wij zijn trots ontwikkelaar van BIM Basis ILS 1.0 & 2.0 / BIM loket / BIM uitvoeringsplan 2.0 en vele andere initiatieven in de kopgroep van Nederland

Doen!

Wij vertellen niet alleen hoe het zou moeten maar maken het ook waar in projecten. Daarom doen wij ook mee aan de grootste en meest complexe bouwwerken van Nederland. Dit werd in 2018 zelfs beloond met een Building Smart award!

Iedere dag beter

Stap voor stap, iedere dag weer iets beter. Verbeteren kan alleen maar door vast te leggen hoe er nu gewerkt wordt en dit te optimaliseren. Probeer niet iedere keer het wiel opnieuw uit te vinden maar maak vooral gebruik van de beschikbare kennis en methoden. Stap voor stap maar doe dit vooral met elkaar, dan maak je sprongen vooruit.

.ifc modellen

Digitale bouwplaatsen

maanden focus

jaren vooruit

BIM mentoren

Lex Ransijn
Lex Ransijn
Algemeen Directeur/ BIM Mentor
Lex Ransijn
Jasper de Mink
Jasper de Mink
Algemeen Directeur/ BIM Mentor
Jasper de Mink