BIM & informatie management

BIM & informatie management

voor de middelgrootte & grootte aannemer

Het werken met BIM modellen levert grote voordelen op in de Aannemerij. De eerste resultaten zijn het borgen van consistent en afgestemde ontwerpen en de daarbij behorende output zoals tekeningen. Ook het clashen, calculeren en inzetten van BIM op de bouwplaats leid direct tot prestatie verbeteringen op en project en in de bedrijfsvoering.

Omdat het werken met BIM modellen iets is voor iedereen die met tekeningen werkt heeft dit een impact op de hele organisatie. Voor projecten moet er ontworpen worden met BIM, ingekocht met BIM, gecalculeerd met BIM, en de voorbereiding en uitvoering werken met BIM modellen.

Het werken met BIM is een verandering voor de hele organisatie, de transitie naar digitaal werken en de mogelijkheid om eerder in het proces mee te kunnen denken met de beste technische oplossingen voor het project.

Verandering vraagt een heldere visie, een plan en een planning. Maar ook de juiste middelen en competenties.

Om te helpen deze verandering soepel door de organisatie te leiden hebben wij een pakket ontwikkeld van een half jaar. In 12 workshops behandelen we alle aspecten die met BIM, de organisatie en de projectprocessen te maken hebben. Na dit half jaar kunnen jullie, met jullie eigen eenduidige en geborgde manier van werken, zelfstandig projecten met BIM ontwikkelen, aannemen, voorbereiden en uitvoeren.

Download:
Onze folder van het implementatie pakket met de beschikbare workshops

Voor meer informatie over de workshops zijn deze artikelen interessant:
WHY?
Roadmap
Verander ingredi├źnten

Thema’s die o.a. aan bod komen:
BIM Basis ILS
BIM loket kenniskaarten
Faseringen en contractvorming volgens de DNR-STB en UAV

 

Mogen wij uw organisatie helpen bij het implementeren van BIM & informatie management?